Smartlog v3 » Verden set fra Karise » Windows Vista og Office 2007 - det rykker
Opret egen blog | Næste blog »

Verden set fra Karise

Fra en IT-nørds skriblerier

Windows Vista og Office 2007 - det rykker

17. Jun 2006 22:12, Benny the Bip

Så fik jeg min nye computer hjem og gik straks i gang med at installere Beta 2 af Windows Vista på den helt jomfruelige maskine. Fra jeg tændte for computeren første gang og til jeg var færdig med at installere Vista, Office 2007 og de programmer, jeg bruger til skærmbilleder og skærmoptagelser, når jeg skriver mine artikler, gik der under en time!!!

Og alt hvad jeg gjorde for at installere Vista var groft sagt at sætte dvd'en i drevet, boote computeren, klikke på Install now-knappen og indtaste produktkoden. Resten klarede den helt selv!

Det samme gjorde sig gældende for Office 2007 - bare i med skiven og klik på knappen, så ryger programmerne lige ind på computeren!

I øvrigt sker der noget fantastisk med Office 2007, når den kommer over og køre på Windows Vista! Hele brugergrænsefladen bliver meget pænere og endnu mere detaljeret og flottere at se på.

Glæd jer også til den nye Gem-dialogboks. Den er helt anderledes og mappevisningen kan klikkes væk, så alt hvad man faktisk gør er eventuelt at ændre på det navn, Office selv foreslår til dokumentet og så klikke på Gem-knappen. Så gemmes dokumentet i Dokumenter-mappen.

Sikke et rod, tænker du nok. Næ, det skal du ikke bekymre dig om, for de mange nye visninger og den ekstremt stærke søgefunktion gør det til en leg at finde sine ting efter den ene eller den anden parameter - uanset i hvilken mappe, på hvilket drev eller hvilken computer i lokalnetværket, dokumentet i sin tid er gemt.

Eneste anke fra en gammel rotte. Indstillingsmulighederne er gjort meget mere brugervenlige og hvis man blev irriteret på Windows XP, fordi visningen af Kontrolpanelet var blevet grupperet, så vil man for alvor blive knotten over al den brugervenlighed, der er gemt i opsætningerne.

Men for nye brugere er det et rent paradis...

Glæd jer!

Kommentarer

 1. dolce and gabbana solbriller
  8. Jul 2011 08:17
  1

  Utroligt stykke arbejde! Dette kan hjælpe mange mennesker til at forstå dette. Er du villig til at blive de videoklip sammen? Ingen tvivl om, kan dette hjælpe. Din grund er, fordi stedet, og du, jeg sandsynligvis ikke ville beskrive en masse af mine gode ven.Jeg kan simpelthen direkte her. Anyway, mit sprog, der som regel en masse mennesker føler, at dette ikke er et godt udbud.

 2. Abercrombie France
  22. Oct 2012 05:29
  2

  De style classique et sobre qui s'appuient sur des couleurs neutres et des dessins aux styles yeux popping vraiment innovant et qui présentent les dernières tendances pour l'horlogerie, vous êtes sûr de trouver ce qu'il vous faut pour tous vos événements importants.

Arkiv

Relaterede