Smartlog v3 » Verden set fra Karise » Technical Refresh til Office 2007 Beta 2
Opret egen blog | Næste blog »

Verden set fra Karise

Fra en IT-nørds skriblerier

Technical Refresh til Office 2007 Beta 2

15. Sep 2006 07:56, Benny the Bip

Så frigav Microsoft langt om længe Technical Refresh til Beta 2. Den indeholder de seneste rettelser og tilføjelser til Office 2007 og skulle efter sigende være meget tæt på den endelige version.

Minimeret bånd

En af nyhederne er en meget mere smidig håndtering af båndet og specielt af det minimerede bånd. Prøv at trykke Ctrl+F1 eller dobbeltklikke på en fane: Så minimeres båndet, så du kun kan se fanerne. Når du har brug for en kommando klikker du på fanen, vælger kommandoen og så lukker båndet igen. Det giver væsentlig mere plads til det dokument, regneark eller den præsentation du arbejder med. Har du brug for båndet mere permanent igen, så dobbeltklikker du bare på en fane i båndet igen. Jeg tror nu sagtens jeg kan leve med det minimeret altid.

Dobbeltklikke er forresten ikke noget, du skal gøre på Office-knappen øverst til venstre i programvinduet. Så lukkes programmet! En snedig lille feature for superbruger, men sikkert en pestilens for nye eller mere usikre brugere.

Feature tilføjet på grund af en fejl :-)

Men noget, du roligt kan prøve er at placere musemarkøren et eller andet sted i båndet og så dreje på musens scroll-hjul. Så skifter du mellem fanerne. Det er ganskevist ikke en nyhed i BTR, men en meget sej feature, der blev implementeret fordi en af brugerne i den første tidlige testfase, hvor testen foregik som PowerPoint-slides, fandt det smart at man kunne rulle mellem fanerne med musehjulet. Det han i virkeligheden gjorde var at gå frem og tilbage i diasene i PowerPoint-præsentationen, men det vidste han bare ikke. Men udviklerholdet synes godt om ideen og så blev det implementeret.

Designændringer

Kendere af Beta2 vil også bemærket designændringen i det øverste venstre hjørne (kaldet Nordvest-området internt af udviklerne hos Microsoft). Hurtig adgang-værktøjslinjen er blevet rundet af og fremtræder mere selvstændigt i vinduets titellinje og Office-knappen er blevet mere glasagtig.

Generelt er designet af alle grafiske elementer, programikoner og andre visuelle ting blevet pudset efter, så de fremtræder rigtig, rigtig lækre og flotte at se på. Der er også tilføjet et nyt Silver-tema, der giver programvinduet et meget roligt og mindre fremtrædende udseende i forhold til det blå og det sorte tema, vi tidligere havde i Beta 2.

 

Powerpoints faner er ommøbeleret

Fanerne i PowerPoint er blevet tilpasset, så knapper og kontroller har fået en mere logisk placering. Det er især gået ud over WordArt, der tidligere havde en fremtrædende placering på Home-fanen, men nu er blevet henvist til den kontekstafhængige Format-fane. Det har til gengæld givet plads til flere tegneværktøjer i Drawing-gruppen på Home-fanen.

Tilpas Hurtig adgang-genvejsmenuen

Det nye design af Hurtig adgang-værktøjslinjen og Office-knappen er ikke de eneste nyheder i det nordvestlige hjørne af programvinduet. Der er også kommet en særlig genvejsmenuen i Hurtig adgang-menuen, der gør det muligt hurtigt at tilføje nye knapper til den. Som standard har Microsoft allerede placeret menupunker til et par af de mest praktiske genveje for det pågældende program, men det er let selv at tilføje flere enten ved at vælge More commands i genvejsmenuen eller simpelthen trække knappen for den kommando man vil tilføje op på genvejsmenuen. I genvejsmenuen finder man også endnu en mulighed for at minimere båndet og placere Hurtig adgang-værktøjslinjen under båndet - hvilket kan være smart, hvis man har rigtig mange genveje.

Masser af rettelser under motorhjælmen

Men det er ikke kun på overfladen BTR indeholder nyheder. Der er foretaget masser af ændringer og rettelser i den underliggende kode og resultatet synes at være et mere stabilt produkt. Det er både flot at se på, lækkert at arbejde med og ikke særligt skrøbeligt. Hvad mere kan vi ønske os?

Ja, prøv selv: For at kunne installere BTR, skal du allerede have Office 2007 Beta 2 installeret. Du kan hente BTR-versionen her:

Microsoft Download Center

Kommentarer

 1. Coach Alexandra Bags
  18. Feb 2012 09:20
  1

  T4SEVY27KX O8GFM4PG5C Now purchase Coach Alexandra Op Art Bags in our Coach Alexandra Handbags Outlet, you can enjoy unprecedentedly big discount, fast delivery. Welcome to buy Coach Alexandra Bags!
   Wanna be cool? Coach Audrey Tote absolutely will meet your needs! Coach Audrey Op Art in our Coach Audrey Bags store are cheap, of high quality. Place orders now you can enjoy ZERO sale tax!
   Welcome to buy Coach Crossbody Bags. Place orders now you can enjoy ZERO sale tax! Fast delivery. Take this chance to buy Cheap Coach Crossbody Bags made of high quality materials from Coach Crossbody Bags Outlet

 2. abercrombie uk
  5. Sep 2012 06:11
  2

  Per non essere dentro il capire il più delle volte, sono propenso a non gradite i messaggi su questo tema progressivamente ulteriore considerazione si sta scrivendo in modo, inoltre, i mezzi personali, dobbiamo dire che è davvero uno di quelli da ricordare bella pubblicazione.

 3. Abercrombie France
  22. Oct 2012 05:27
  3

  De style classique et sobre qui s'appuient sur des couleurs neutres et des dessins aux styles yeux popping vraiment innovant et qui présentent les dernières tendances pour l'horlogerie, vous êtes sûr de trouver ce qu'il vous faut pour tous vos événements importants.

 4. Abercrombie UK
  23. Nov 2012 02:48
  4

  Classico e sobrio contare su colori neutri e disegni occhio popping e stili che sono veramente innovative e le ultime tendenze in orologi, si è sicuri di trovare quello che ti serve per tutti i vostri eventi importanti.

 5. Hollister UK
  17. Dec 2012 09:06
  5


  That experts claim coach factory outlet shopping is in the changes they are available in, which can make it well suited for benefit from to be a’luggage’bag.Haven’t you possessed your own Coach Bags? If you really thirst for having the newest Coach arrivals, click the coach factory outlet online.coach factory online outlet are known by many people. Coach outlet store provide many new fashionable Coach bags and clothes, etc.

Links til dette indlæg

 1. http://www.google.dk/search?hl=da&q=office+2007+%2B+b%C3%... ( 6. May 2007)

Arkiv

Relaterede